Tarinamme kirja-alalla jatkuu

Palvelemme kirja-alaa kuten ennenkin, nyt Storiana. Meiltä löydät laajat kirjoihin liittyvät palvelut, joissa olemme alamme edelläkävijöitä.

Kirjat jälleenmyyjille

Kirjojen jälleenmyyjänä saat käyttöösi Suomen laajimman valikoiman kotimaista ja ulkomaista aineistoa. Olit sitten pieni tai suuri jälleenmyyjä, me löydämme ratkaisut juuri sinulle.

Kirjat välitykseen kauttamme

Kirjojen välittäminen Storian kautta eteenpäin on kätevää ja kasvattaa myyntiä. Kauttamme saat kustantajana kirjasi helposti tarjolle useisiin hankintakanaviin.

Oppimateriaalien välitys

Oppimateriaalien välitys

Oppimateriaalien tarjoaminen kauttamme laajalle asiakasverkostollemme kannattaa, sillä se lisää sekä oppimateriaaliesi myyntiä että näkyvyyttä. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja pääset saman tien alkuun.

Koulujen ja kirjastojen hankinnat

Hankintayksikkönä, kuntana, kirjastona tai kouluna hankit kirjasi kätevästi meiltä, oli kyseessä sitten painetut tai sähköiset kirjat tai oppimateriaalit.

E- ja äänikirjat

eKirja-palvelumme avulla saat kustantajana e- ja äänikirjasi jakeluun ja jälleenmyyjänä laajan valikoiman e- ja äänikirjoja omaan tuotevalikoimaasi. Tarjoamme myös sähkökirjojen konvertointia.

Verkkokaupparatkaisut

Meidän kauttamme saat valmiin verkkokauppa-alustan avaimet käteen -periaatteella. Näin sinulle jää aikaa oman ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Tuotetiedot

Ylläpidämme kotimaisen kirjallisuuden tietokantaa ainoana Suomessa. Kustantajana voit ylläpitää kirjojesi tietoja kauttamme ja jälleenmyyjänä tarjota ajantasaiset tiedot omassa verkkokaupassasi.