Kirjavälitys on nyt Storia Logistiikka

Kirjavälitys on jo sadan vuoden ajan ollut paras kumppani kustantajille, kirjakaupoille ja monille muille kirja-alan toimijoille. Sitä aiomme olla myös jatkossa!

Jotta voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Haluamme jatkossa palvella kauppiaita ja valmistajia myös muilla toimialoilla verkkokaupan, logistiikan sekä koko tilaus- ja toimitusprosessin osalta.

Tässä yhteydessä muutamme toiminimemme - Kirjavälitys Oy on nyt Storia Oy. Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva logistiikan palveluyritys myös tulevaisuudessa. Kevään kuluessa uudistamme lisäksi visuaalista ilmettämme.

Patentti- ja rekisterihallitus on 25.4.2024 vahvistanut nimenmuutoksemme. Näkyvänä markkinointinimenä käytämme myös Storia Logistiikka -aputoiminimeä. Nimen korvaus eri kanavissa etenee vaiheittain. Tutut verkkopalvelumme säilyvät: Kustantajaväylä, Kirjaväylä, Kouluväylä, Kouluväylä, opetusaineistot.fi. Tunnukset eivät muutu. Kirjautuminen tapahtuu osoitteesta storia.fi. Palveluiden visuaalista ilmettä muutetaan uuden brändimme mukaiseksi ja uudet kotisivumme ja sähköpostiosoitteemme avataan touko-kesäkuun kuluessa.

Y-tunnuksemme säilyy samana, eikä muutoksella ole vaikutusta nykyisiin sopimuksiin.

Tiedotamme muutoksista kevään aikana. Lisätietoja saat yhteyshenkilöltäsi!