Tutustu meihin paremmin

Storia on suomalaisessa omistuksessa oleva logistiikan palveluyritys. Me hoidamme halutessasi kaiken tilauksesta toimitukseen, laskutukseen ja raportointiin saakka niin, että koko logistiikan arvoketju pysyy kasvussa mukana. Olemme kumppani yrityksesi kasvutarinassa.

alt

Meidän tarinamme

Uppoudu hetkeksi Storian tarinaan ja lue mistä kaikki sai alkunsa. Tavoitteenamme on 100 vuotta lisää kasvua ja kehitystä myös jatkossa.

alt

Arvomme

Mistä arvoista Storia ja storialaiset koostuvat ja mitä arvoja edustamme? Nämä arvot ovat työntekijöiltämme lähtöisin ja seisomme yhdessä niiden takana.

alt

Vastuullisuus ja sertifikaatit

Vastuullisuus sekä työnantajana että yrityksenä on meille tärkeää. Tutustu laadullisiin ja eettisiin periaatteisiimme, ISO-sertifikaatteihimme sekä vastuullisuusraporttiimme.

teksti

Töihin meille

Haluatko storialaiseksi ja tulla mukaan kasvavaan tarinaamme? Meillä tehdään pitkiä työuria niin tuotannossa kuin asiantuntijatyössä. Rekrytointisivuiltamme löydät avoimet työpaikat ja voit myös jättää avoimen hakemuksen.

alt

Ajankohtaista

Storiassa ja maailmalla tapahtuu, joten olemme keränneet samalle sivulle kaikki sinua mahdollisesti kiinnostavat ajankohtaiset asiat.