Small Hero Image

Arvomme

Yhteistyö on meille sekä työyhteisönä että yrityksenä merkityksellistä. Osana Storian tarinaa olemme aktiivisia toimijoita, jotka haluavat rakentaa aitoa kumppanuutta ja olla osa hyvää työelämää. Tahtotilamme on jatkuva kehitys ja osaamisemme nostaminen onnistuneen yhteistyön voimaksi.

Meille koko palveluketjumme on tärkeä, ja haluamme kehittää sitä yhteistyössä kaikkien sidosryhmiemme kanssa. Siispä kehitämme palveluketjuamme vastuullisesti työntekijät, ympäristön, asiakkaamme, toimittajamme, muut sidosryhmämme ja eettisyyden huomioiden.

Haluamme viedä liiketoimintaamme eteenpäin vakaana ja luotettavana yhteistyökumppanina yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Storian tarjoamat palvelut ja toiminnot syntyvät työntekijöidemme halusta tehdä parhaansa vastuullisesti joka ikinen päivä. Siitä meillä syntyy ammattiylpeys. Meissä on rohkeutta, uskallusta ja vastuullisuutta uusiutua muuttuvan ja kehittyvän markkinan murroksessa. Olemme Sinun ammattitaitoinen palveluntuottajasi, asiakaspalvelijasi. Meissä on syvä halu olla ylpeitä asiakkaillemme tehdystä työstä ja seisoa palveluidemme ja toimintojemme takana. Meissä asuva ammattiylpeys takaa sen laadun, johon olemme lupautuneet.

Storian juuret ovat syvällä yli satavuotisessa historiassamme. Alusta asti, ensimmäisistä askeleistamme yrityksenä lähtien, olemme halunneet tehdä ja toteuttaa hyvää liike-elämää. Olemme tarttuneet aina seuraavaan haasteeseen, joka on kasvattanut meistä edelläkävijöitä.

Me Storiassa visioimme ja uskallamme unelmoida tarinamme seuraavista kappaleista ja luvuista. Siispä autamme myös Sinun liiketoimintaasi kasvamaan ja olemaan edelläkävijä.

Storia - ammattiylpeydellä, yhteistyössä ja edelläkävijänä.

Tarinamme jatkuu.