Small Hero Image

E- ja äänikirjat

Haluatko e- ja äänikirjasi Storian kautta jakeluun suoratoistopalveluille ja jälleenmyyjille? Tai oletko jälleenmyyjä ja haluat valikoimaasi Suomen laajimman valikoiman e- ja äänikirjoja? Siinä tapauksessa eKirja-palvelumme vastaa tarpeisiisi!

Päivitämme e- ja äänikirjojen tuotetiedot ja niissä tapahtuvat muutokset lukuaikapalveluille ja jälleenmyyjien verkkokauppoihin joka arkipäivä. eKirja-palvelun avulla saat mm. ladattavat e- ja äänikirjasi jakeluun ja myyntiin kattavalle jakelu- ja jälleenmyyntiverkostollemme, e- ja äänikirjojen laajat tuotetiedot, latauslinkin ostotapahtuman yhteydessä asiakkaalle sekä kaupalliset hinta- ja saatavuustiedot.

Jos olet kustantaja ja haluat e- ja/tai äänikirjasi jakeluun Storian kautta, rekisteröidy palvelun käyttäjäksi täyttämällätämä lomakeja lähettämällä sen meille. Lähetämme sinulle palvelusopimustarjouksen rekisteröitymisen jälkeen.

Tarvitsetko myös e-kirjojen konvertointia, saavutettavuustarkistuksia tai e-kirjojen muuttamista saavutettaviksi? Teemme kaikki nämä puolestasi eKirja-palvelussa!

Haluatko kuulla lisää eKirja-palvelusta tai keskustella juuri sinun tarpeistasi? Ota meihin yhteyttä!

Jenni Luhtio

Palvelupäällikkö, jälleenmyynti ja digitaaliset palvelut

etunimi.sukunimi@storia.fi

050 32 30 709