Kirjat jälleenmyyjille

Oletko kiinnostunut jälleenmyymään kirjoja, jotka hankit Suomen kattavammalta kirjatoimittajalta? Hienoa! Jälleenmyyjinämme toimii satoja pieniä ja suuria kauppoja. Riippuen tarpeistasi, voimme joko integroida prosessisi järjestelmiimme, jolloin tilaukset kulkevat automaattisesti, tai voit tehdä jälleenmyyjänä tilauksesi verkkopalvelumme, Kirjaväylän, kautta. Kirjaväylä on tunnuksellinen verkkopalvelu Storian sopimusasiakkaille. Kirjaväylältä löytyvät ajantasaiset tiedot kotimaisesta ja ulkomaisesta aineistosta. Kirjaväylän tilaushistoria on hyvä raportointityökalu, josta löytyy tiedot toimitetuista ja avoimista tilauksista sekä monipuolinen tilaushaku. Palvelua päivitetään jokaisena arkipäivänä ja se on asiakkaan käytettävissä 24/7.

Kirjaväylältä löydät mm. tuote- ja saatavuustietoja n. 170000 kotimaisesta ja n. 2000000 ulkomaisesta nimikkeestä, tuotteiden kuvia ja referaatteja. Palvelussa pystyt helposti rajaamaan hakua ja hakemaan kirjatietoja erilaisilla kategorioilla ja arvoilla. Kirjaväylältä löydät myös mm. oppikirjat oppiaineittain ja -asteittain, yleistä kirjallisuutta tuoteryhmittäin ja e-kirjoja. Myös hintatiedot näet kätevästi Kirjaväylältä.

Kiinnostuitko kirjojen tilaamisesta meiltä jälleenmyyntiin? Siinä tapauksessa täytäthän ensinasiakastietolomakkeen. Palauta täytetty lomake yhdessä viimeisen tilinpäätöksen kanssa myyntiimme alla olevalla lomakkeella. Storia käy läpi luottotieto- ja vakuusasiat sopimuksen solmimiseksi. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen toimitamme sinulle tunnukset Kirjaväylä-verkkopalveluumme, josta pääset tutustumaan laajaan valikoimaamme ja tekemään tilauksia sopimushinnalla.

Haluatko kuulla lisää kirjojen jälleenmyynnistä tai keskustella juuri sinun tarpeistasi? Ota meihin yhteyttä!

Jenni Luhtio

Palvelupäällikkö, jälleenmyynti ja digitaaliset palvelut

etunimi.sukunimi@storia.fi

050 32 30 709