Koulujen ja kirjastojen hankinnat

Storia palvelee hankintayksiköitä, kuntia, kirjastoja ja kouluja kirjahankinnoissaan! Meiltä löytyy Suomen kattavin valikoima kotimaisia ja ulkomaisia kirjoja ajantasaisin tiedoin, ja hankinta on hyvin helppoa.

Kirjastoasiakkaisiimme kuuluvat niin julkisen sektorin kirjastot kuin yritystenkin kirjastot. Autamme kirjastoja hankintaprosessinsa kaikissa vaiheissa kirjojen ennakkotietojen toimittamisesta aina kustannustehokkaaseen toimitukseen sovittuina toimituspäivinä. Kirjastojen tilauskanavana, palvelu- ja palautekanavana sekä viestintäkanavana toimii Kirjaväylä, josta löydät monipuoliset hankinta-, tilaus- ja raportointimahdollisuudet. Kirjojen hankinta kauttamme on helppoa joko hankintaportaalin, kirjastojärjestelmän tai suoraan Kirjaväylän kautta.

Tarjoamme kirjastoille myös muovituspalvelua ja keskitettyä laskutusta. Oletko jo olemassa oleva kirjastoasiakas ja haluat kirjautua Kirjaväylä-palveluumme? Pääset kirjautumaantästä.

Kouluasiakkaisiimme kuuluvat sekä julkisen sektorin oppilaitokset että yksityiset oppilaitokset. Kouluille tarjoamme monipuolisesti kotimaisia ja ulkomaisia painettuja ja sähköisiä oppimateriaaleja, sovelluksia, pelejä ja palvelutuotteita sekä perusasteelle että toiselle asteelle. Kaikki formaatit löytyvät samasta tilauskanavasta, Kouluväylästä, joka toimii tilauskanavana, palvelu- ja palautekanavana ja viestintäkanavana. Tarjoamme myös keskitettyjä toimituksia valtakunnallisen toimitusaikataulun mukaisesti ja keskitetyn laskutuksen.

Oletko jo olemassa oleva kouluasiakas ja haluat kirjautua Kouluväylä-palveluumme? Pääset kirjautumaan tästä.

Jos hankintayksikölläsi on markkinavuoropuhelu tulossa tai jos sinua kiinnostaa suorahankinta (hankinta alle kansallisen kynnysrajan 60 000 €), ota meihin yhteyttä!

Sirpa Tilli

Sirpa Tilli

Palvelupäällikkö
Kirjastot ja oppilaitokset

etunimi.sukunimi@storia.fi

050 51 48 120

Heli Hietanen

Heli Hietanen

Myyntiassistentti
Kirjastot, oppilaitokset ja jälleenmyyjät

etunimi.sukunimi@storia.fi

050 56 75 779