Sisälogistiikka ja keskusvarastointi

Oletko verkkokauppias, maahantuoja tai kenties keskusliike, ja tarvitset kustannustehokkaan ja räätälöidyn logistiikan palvelukokonaisuuden? Hienoa, me autamme!

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia logistiikan palveluratkaisuja, oli liiketoimintasi vakiintunutta tai vasta alkanutta. Olemme nopea, joustava ja kustannustehokas logistiikkatoimija, joka turvaa liiketoimintasi ydintä logistiikan ratkaisuilla. Hoidamme logistiikan puolestasi tehokkaasti ja nopeasti räätälöityjen palvelujen avulla, jolloin sinulla on asiakkaanamme mahdollisuus keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Meillä on vahva, yli sadan vuoden kokemus sisälogistiikasta, ja meille on tärkeää olla logistiikan turvanasi koko arvoketjun alusta saakka. Yhteistyössä kanssasi kehitämme yhdessä prosessit ja toimintatavat, jotka tuovat lisäarvoa liiketoimintaasi ja tehokkuutta logistiikkaasi.

Keskusvarastopalvelumme kautta saat nopeat ja monipuoliset lähetyskokonaisuudet haluamillesi asiakkaille tehokkaasti ja joustavasti. Käytössämme on 24 000 m2 varastotilaa, 30 000 lavapaikkaa ja 10 km keräilyhyllyjä, joten pystymme varastoimaan myös isompia määriä tuotteitasi.

Sisälogistiikkaratkaisuihimme kuuluu tuotteidesi vastaanotto, varastointi ja lähetys puolestasi niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Kun hankit sisälogistiikkapalveluita meiltä, tilaus- ja toimitusketjusi hallinta on tehokasta ja luotettavaa. Tällöin sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja resursseja tuotteiden keräämiseen, pakkaamiseen ja toimittamiseen, me hoidamme ne puolestasi!

Keskusvarasto- ja sisälogistiikkapalvelumme sisältävät kaiken logistiikasta tilausten ja saapuvan tavaran käsittelystä toimituksiin ja palautusten käsittelyyn. Vakuutamme tuotteesi, kun ne ovat meillä, ja teemme kiertävästi inventaariota niin halutessasi. Käytössämme on moderneja logistiikkajärjestelmiä ja pakkausautomaatiota, lisäksi kehitämme ja tehostamme logistiikkaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Logistiikka-asiakkaillemme on oma asiakaspalvelu sekä itsepalvelutyökaluja, jotta asiointi kanssamme olisi mahdollisimman sujuvaa.

Kuljetuspalvelut olemme ulkoistaneet eri kuljetusyhtiöille. Käytämme vain luotettavia ja kattavan jakeluverkoston omaavia kuljetusyhtiöitä. Teemme tiivistä yhteistyötä kuljetusyhtiöidemme kanssa, näitä ovat mm. Posti, Matkahuolto ja Schenker.

Kiinnostuitko ulkoistamaan logistiikkasi meille tai kuulemaan lisää? Ota meihin yhteyttä!

Heidi Leppäaho

Heidi Leppäaho

Palvelupäällikkö
Logistiikkapalvelut

etunimi.sukunimi@storia.fi

040 73 18 751