Small Hero Image

Tuotetiedot

Ylläpidämme kotimaisen kirjallisuuden tietokantaa ainoana Suomessa! Tietokannassa on yli 230 000 tuotetta esim. kirjoja, karttoja ja kalentereita. Vuosittain luetteloidaan noin 20 000 uutta tuotetta.

Haluatko jälleenmyydä kotimaisia kirjoja, ja että myymiesi kirjojen tuotetiedot ja niissä tapahtuvat muutokset pysyvät ajantasaisina automaattisesti joka päivä? Siinä tapauksessa voit ostaa käyttöösi oikeuden tuotetietokantaan ja tarjota omassa verkkokaupassasi ajantasaista tietoa painetuista sekä e- ja äänikirjoista. Tietokantapalvelu sisältää esim. tuotteen tarkat tiedot, asiasanat, kansikuvat, esittelytekstit, Thema-luokituksen ja kaupalliset hinta- ja saatavuustiedot.

Jos olet kustantaja ja haluat ilmoittaa kirjojesi tuotetiedot, kansikuvat ja esittelytekstit kauttamme esim. kirjastojen tietokantoihin, jälleenmyyjille, myymäläjärjestelmiin, Storian verkkopalveluihin ja lukuaikapalveluille (jos kustantajalla on Ekirjapalvelusopimus), voit ilmoittaa tiedot kätevästiONIX-palvelunkautta. Voit ilmoittaa tuotetiedot kirjautumatta palveluun kohdasta ”Ilmoita tuotetieto”. ONIX-keskus on kirja-alan yhteinen foorumi, jonka tehtävänä on palvella kotimaisia kustantajia helpottamalla kirjaan liittyvän tuotetiedon standardin mukaista tuottamista. Toiminnasta vastaa meidän ohellamme Kansalliskirjasto. Tunnuksellisen ONIX-palvelun kautta kustantajat voivat tarkistaa ja päivittää omien kirjojensa tuotetietoja. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia ja haluat luoda sellaiset, olethan yhteydessä meihin. Oikeat ja ajantasaiset tuotetiedot ovat tietopalvelujen perusta, joten muistathan päivittää kirjojesi tiedot niiden muuttuessa!

Kiinnostuitko tietokantapalvelusta tai haluat kuulla lisää kirjojen tuotetiedoista? Ota meihin yhteyttä!

Susanna Vestman

Laatuvastaava

etunimi.sukunimi@storia.fi

050 531 7684